04.04.2016.

UPTC Montenegro

slider3

UPTC Montenegro ( Urban Protection training Center Montenegro ) je privatna ustanova čija je djelatnost organizacija obrazovanja odraslih osoba. Osnovana je 08. 10. 2012. godine. Osnivač Ustanove je Aleksandar Đuričković.

logo-uptc-loginPrimarna djelatnost Ustanove je osposobljavanje polaznika za zanimanje Zaštitar lica i imovine, ali isto tako i obrazovanje odraslih u širem smislu. Ustanova ima moderan pristup i viziju treninga svih oblika zaštite, pružajući napredne kurseve za široki spektar misija, kako bi polaznike podržala u ostvarenju njihovih ciljeva, a društvo u ostvarenju prioritetnih potreba bezbjednosti. Ciljevi Ustanove su sticanje sveobuhvatnog uvida u oblast bezbjednosti, usvajanje znanja i vještina u oblasti zaštite i opšti doprinos u očuvanju integriteta građana i društva u cjelini.

Misija Ustanove je organizovanje visokokvalitetne edukacije po ugledu na elitne Evropske ustanove, čime se polaznicima omogućava sticanje velikog teorijskog znanja, njegove praktične primjene, kao i razvijanje analitičkog racionalnog odgovora na aktuelna događanja i probleme. Ustanova njeguje savremene stilove ponašanja, koji se zasnivaju na principima etike i koncepta ličnog usavršavanja njenih polaznika. Edukovani polaznici su ogledalo Ustanove i njenog kredibiliteta.

Vizija Ustanove je permanentno usavršavanje metoda i tehnika za obuku različitih ciljnih grupa, proširenje ciljnih grupa, uticanje na širu javnost i na osjećaj sigurnosti stanovništva te potpuna transparentnost rada. Radimo na konstantnom unapređivanju procesa participacije u borbi protiv svih vidova nasilja i kriminala, kao i predviđanja, praćenja i kontrolisanja elementarnih katastrofa. Saradnja i kompatibilnost sa nacionalnim planovima i strategijama, kao i sa međunarodnim činiocima bezbjednosti, je dimenzija na kojoj se zasniva orijentacija pregalaštva i programskih aktivnosti Ustanove.

Više informacija o UPTC Montenegro možete pogledati na službenom web sajtu:

UPTC Montenegro