04.04.2016.

O Alexu

alex_djurickovic06Osnivač i pokretač poslovanja Ustanove Urban Protection Training Center Montenegro,  je Aleksandar Alex Đuričković. Čovjek koji posjeduje višegodišnje iskustvo u zaštiti visokih vladinih zvaničnika u Crnoj Gori, kao i mnogih značajnih osoba širom svijeta. Radio je na najvišim dužnostima u posebnim policijskim jedinicama Crne Gore, kao i u jedinici za Nacionalnu sigurnost Republike Crne Gore.

 

Aleksandar Alex Đuričković bio je Šef obezbjeđenja predsjednika Vlade Crne Gore u periodu od 1998. do 2003. godine A u periodu od 2003. do 2007. godine, bio je Šef obezbjeđenja predsjednika Crne Gore. Na slici gore, je Aleksandar Đuričković  sa Predsjednikom Crne Gore u Londonu.

 

Aleksandar Alex Đuričković je tokom dugogodišnje profesionalne karijere, imao privilegiju upoznati mnoge poznate osobe širom svijeta. Jedan od najznačajnijih susreta je upoznavanje sa Njegovom Svetosti Papom Benediktom XVI. Aleksandar Alex Đuričković na prijemu kod Njegove Svetosti Pape Benedikta XVI. gdje je primio pontifikat br. 403/6000.

 

Aleksandar Alex Đuričković – radno iskustvo

Specijalna policija Crne Gore

Nacionalna Sigurnost Crne Gore

Šef Obezbjeđenja Predsjednika Vlade Crne Gore

Šef Obezbjeđenja Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Uprave Alfa AC Security

Predsjednik Uprave President Detective Agency

Predsjednik Uprave Urban Protection Training Center Montenegro

 

 

Aleksandar Đuričković sa Predsjednikom Crne Gore na komandnom brodu mornarice SAD.

 

Aleksandar Alex Đuričković je završio obuku i posjeduje Sertifikat Vlade SAD-a za borbu protiv terorizma, a isto tako je član Club of Leaders asocijacije.

 

 

Aleksandar Đuričković sa osnivačem European Security Academy, dr. Andrzejom Brylom. European Security Academy je jedan od partnera Urban Protection Center Montenegro.

European Security Academy osnovana je 1992. godine sa ciljem profesionalne obuke pripadnika sigurnosnih snaga, vojnih snaga i civila.

Obuke se vrše za različite misije s obzirom na geografsko područje i taktičku zahtjevnost zadatka. Kursevi su prilagođeni pojedincima ili taktičkim jedinicama.