04.04.2016.

Alfa AC Security

Alfa AC Security Podgorica Crna Gora

Alfa AC Security bazira se na tri temeljne vrijednosti: poštenje, budnost i uslužnost. Te vrijednosti služe kao smjernice za sve naše zaposlenike u izgradnji povjerenja s klijentima, kolegama i radnom okolinom.

Svi pripadnici i suradnici kompanije Alfa AC Security educiraju se tako da im je na prvom mjestu interes klijenta, njegovi interesi, prostori i dragocjenosti. Takvim strateškim opredjeljenjem Alfa AC Security svoje poslove obavlja uz izražavanje vlastitog mišljenja svakog pojedinca u kompaniji, što u kombinaciji sa njihovom stručnošću, rezultira najvišom kvalitetom usluga prema klijentima. Uvježbani i educirani zaposlenik kompanije Alfa AC Security je uvijek pripravan i sa posebnom pažnjom je u stanju vidjeti i izvjestiti o stvarima koje drugi neće ni primjetiti. Takva naučena profesionalnost i pripravnost je potrebna kako bi što je najranije moguće bili svjesni potencijalne opasnosti ili događaja koji se može odraziti na naše klijente.

Po potrebi, zaposlenik kompanije Alfa AC Security je pripremljen pružiti pomoć, čak i ako nije izravno povezano s njegovim poslom. Kao dio stalnih nastojanja da se život učini sigurnijim, zaposlenik kompanije Alfa AC Security će uvijek imati ispravnu reakciju i poduzeti korake za otklanjanje sigurnosne prijetnje ili incidenta.

head

Temeljna misija tvrtke Alfa AC Security je zaštita života i imovine naših klijenata

U skladu s najvišim standardima u našoj industriji i korištenje modernih tehnologija koje nam mogu pomoći kako bi u potpunosti uspjeli u tome nastojanju. Posvetili smo se pružanju profesionalne i kvalitetne usluge, personalizirane prema klijentu, uz stalno praćenje kvalitete iste te usluge. Da li govorimo o sigurnosti objekata, stambenih ili poslovnih. Lokalno ili globalno, bilo da se radi o velikim klijentima ili malim klijentima, pružamo prilagođena rješenja prema Vašim potrebama u svim izvanrednim situacijama.

Da bi ispunili svoju misiju, Alfa AC Security je posebnu pažnju posvetio kvalificiranim zaposlenicima, kako bi maksimalno iskoristio današnju razinu tehnološkog razvoja. Oni su educirani da se prilagode novim tehnologijama kako bi što brže i profesionalnije ispunili zadane im ciljeve. Osnivač i pokretač kompanije Alfa AC Security je Aleksandar Alex Đuričković.

Više informacija o kompaniji Alfa AC Security, možete pogledati na službenom web sajtu:

Alfa AC Security